Blijf jij thuis deze zomer? Gelukkig hoef je niet ver weg om het ultieme vakantiegevoel te ervaren. Met deze tips in én om het huis kom jij volledig tot rust!

Tip 1: Niets moet, alles mag

Even afschakelen, geen stress en vooral genieten. Ben jij ook zo hard toe aan een welverdiende vakantie? Zorg ervoor dat je jezelf tijdens je helemaal vakantie in de watten legt. Probeer je dagelijkse routine van het thuis zijn te doorbreken en gun jezelf een rustmoment. Niets moet, alles mag, het is vakantie! Plof onderuit in comfortabele bank, bereid een uitgebreide maaltijd of neem wat extra uurtjes slaap; het kan allemaal!

Tip 2: Kies voor luxe

Een perfect opgemaakt bed met knisperend deken, luxueuze materialen en volledig tot rust komen; er gaat niets boven wakker worden in een hotelkamer! Benieuwd hoe je dat gevoel ook thuis kunt creëren? Lees dan snel onze vorige blog! 

Tip 3: Ga naar buiten

Tijdens de Nederlandse zomer geniet je met een beetje geluk van een heerlijk zonnetje. Wil je niet voor verrassingen komen te staan? Richt je tuin in voor een sfeervolle zomeravond met goed én slecht weer. Creëer verschillende zithoeken waar je zowel overdekt als in de zon kunt genieten van een hapje en drankje.

Ben je op zoek naar items om het ultieme vakantiegevoel thuis te beleven? Neem een kijkje op onze website óf breng een bezoek aan onze winkel in Heerlen. 

Kussen recycled leer – €25,00

Anna Stof velvet– €169,00

Lantern metal glass – €19,95

Menu