woonwinkel Heerlen

Een Bohemian interieur: een uitgesproken stijl met invloeden uit exotische landen, rijke materialen en een vleugje vintage. Elk item in het interieur heeft een bijzonder verhaal. Mix kleuren, patronen en stijlen. Bij de bohemian woonstijl hoeft niet alles ‘binnen de lijntjes’ te zijn!

Bohemian
Bohemian
Boho, tropisch en hotel chique

Als er één ding kenmerkend is voor de bohemian stijl, dan is het wel dat alles kan en mag. Combineer verschillende stoffen, patronen en kleuren zonder hiervan te schrikken. Juist de mix aan stijlen past goed bij het boho-gevoel! Hout, rotan en bamboe spelen een grote rol en zorgen voor een tropische vibe. Gecombineerd met fonkelend goud of messing waan je je in een luxe hotel. Kies vervolgens voor een terugkomende kleur om samenhang te creëren en voeg persoonlijk items toe aan je interieur om het ‘eigen’ te maken.

Shop de bohemian stijl

Wil je je interieur een update geven? Bekijk al onze producten in de online catalogus en maak eenvoudig een winkelafspraak!  Liever telefonisch contact opnemen? Wij zijn bereikbaar via: 045-5420026.

Winkel op afspraak

✔ Maak online een afspraak of bel de winkel
✔ Winkel met persoonlijk advies
✔ Veilig op je eigen moment winkelen

Bekijk al onze producten

Is een bohemian interieur toch niet helemaal jouw ding?
Ontdek al onze woonstijlen!

Menu