woonwinkel Heerlen

De woontrend ‘industrieel’ is nog altijd razend populair. Het ruige, stoere en eenvoudige materiaalgebruik kenmerkt een industrieel interieur. Ondanks de grote populariteit, zijn er ook genoeg mensen die moeite hebben met het robuuste karakter en bestempelen het als ‘ongezellig’. Toch hoeft een industrieel interieur niet kil te zijn! In deze blog geven wij je een aantal tips om een sfeervol industrieel interieur te creëren. Al eens gedacht aan het combineren van ruwe materialen met warme elementen? Lees nu al onze tips!

Natuurlijke materialen

Denk je aan een industrieel interieur, dan denk je al snel aan staal. Probeer echter niet door te slaan in het gebruik van dit materiaal. Zorg ervoor dat je het ruige staal combineert met natuurlijke materialen. Een houten eetkamertafel is daar een goed voorbeeld van. Ook eetkamerstoelen van een zachte stof passen perfect bij een warm, industrieel interieur.

Kleed het aan

Een kleed op de grond of over de bank brengen letterlijk en figuurlijk warmte in huis. Kies voor een speelse look door meerdere kleden over elkaar heen te leggen of ga voor een opvallende kleur. Shop bijpassende kussens en binnen no time voelt je interieur knus, zonder koude voeten!

Maak het persoonlijk

Maak van je huis een thuis! Voeg foto’s van je favoriete vakantiebestemming, familie en vrienden toe aan je interieur. Kies voor een mooie lijst van bijvoorbeeld hout of aluminium. Ook accessoires zoals een oude reiskoffer of hoed passen perfect binnen het stoere, maar warme interieur.

Warmte aan jouw interieur toevoegen? Neem voor meer inspiratie een kijkje in onze online catalogus!

Menu