Organische vormen: de warme woonstijl van dit moment

De vriendelijkste woontrend van dit moment bestaat uit organische vormen. Dat zijn ronde, zachte vormen, die een ruimte een knusse, behaaglijke uitstraling geven. Dat organische vormen momenteel populair zijn, is natuurlijk niet gek: we hebben de afgelopen twee jaar veel tijd thuis doorgebracht en willen het daar dus gezellig en comfortabel inrichten.

Organische vormen zijn geïnspireerd op de vormen van de natuur, waar je maar zelden een kaarsrechte lijn aantreft. Er worden bovendien ook vaak natuurlijke materialen gebruikt. Daarbij kun je denken aan leer, steen en hout.

Organische vormen kun je overal in je interieur laten terugkomen. Van ronde tafels en grillig gevormde vloerkleden tot een grote ronde klok. Wat je ook steeds vaker ziet, is dat een grote salontafel wordt vervangen door een aantal kleine ronde of ovale tafeltjes, hetgeen zorgt voor een fraai gelaagd effect.

Buick Poot zwart softleder o – 2.799,00

Center Resting chair fabric vic – 169,00

Stin 074 Salontafel fischbone – 219,00

Natuurlijke vormen vragen om natuurlijke materialen. Hout en leer passen erg goed bij de organische woontrend. Bankstellen of stoelen van leer versterken het comfortabele uiterlijk. Ook tafels met een natuurlijk ogend houten blad passen er perfect bij. Het resultaat is vaak stoer en vriendelijk tegelijk.

Het snelste resultaat boek je met accessoires. Ze zijn gemakkelijk te vervangen en zo zorg je meteen voor een frisse look en feel in je huis. Wil je een strakke inrichting met veel rechte, strakke lijnen verzachten? Door ronde elementen toe te voegen, zorg je voor een mooie balans. Als je kiest daarbij kiest voor accessoires in ronde vormen en van natuurlijke materialen zoals hout, keramiek of steen, oogt je woonkamer gezelliger dan ooit!

Kom naar onze winkel om alle mogelijkheden te bekijken!

Meer inspiratie nodig of wil je weten hoe organische vormen kunnen passen in jouw inrichting? Kom langs in onze winkel om de mogelijkheden te bespreken.

Stin 089 Duoset visgraat – 219,00

Flessenrek Small naturel – 79,00

Poef Goat rond – 149,00

Menu