Over Hiero

Onze Woonsuper
Hiero Woonsuper is sinds 1974 de meest veelzijdige woonwinkel van Zuid-Limburg. Naast onze uitgebreide meubelcollectie online, hebben we een showroom in Heerlen met een winkeloppervlakte van maar liefst 10.000 m2. In onze winkel bieden we niet alleen een breed assortiment meubels aan, maar presenteren we een totale woonbeleving. Laat je inspireren door onze veelzijdige collecties, ons scala aan productmogelijkheden én onze scherpe prijzen.

Naast een ruim assortiment meubels hebben wij ook een grote textielafdeling met tapijt, laminaat, vinyl, overgordijnen, vitrages en alle andere voorkomende raamdecoraties. Ook onze selectie zonwering is sterk vertegenwoordigd. Door ons eigen inkoopbeleid zijn veel van onze meubels direct uit voorraad leverbaar tegen een eerlijke prijs.

Wil je graag advies bij het vinden van de juiste meubels? Dat begrijpen we. Maak een afspraak en kom naar onze winkel. Daar staan onze vakkundige verkopers altijd voor je klaar. In een persoonlijk adviesgesprek helpen zij jou bij het maken van de juiste woonkeuzes en nemen ze je mee in alle mogelijkheden die onze meubels bieden. Natuurlijk allemaal op basis van jouw woonwensen.

Wil je graag even sparren met één van onze experts?

Maak een afspraak en kom langs in onze winkel!

Menu