De kinderkamer, de vrolijkste kamer in huis! Hier wordt overdag gespeeld, gestoeid en geleerd. ’s Avonds keert de rust terug en wordt hier diep geslapen. Verduisterende raamdecoratie bevordert deze nachtrust waardoor de kleine nog lekkerder slaapt.

Rolgordijnen
De collecties van bece® bieden allerlei soorten raambekleding met een verduisterende stof. Kies bijvoorbeeld voor een verduisterend rolgordijn. Je hebt keuze uit maar liefst 400 kleuren. De lievelingskleur van je kind zit er dus ongetwijfeld bij! Klik hier voor meer informatie over de bece® rolgordijnen.

Dupligordijnen
Ook de collectie dupligordijnen biedt prachtige verduisterende stoffen. Deze worden zo gemaakt dat ze zeer nauw aansluiten op het raamkozijn, zodat lichtkieren worden geminimaliseerd. Voor een extra verduisterend effect kun je kiezen voor zijprofielen, om lichtkieren helemaal te voorkomen.

De optie vrij pakket voor dupligordijnen is ideaal wanneer je kind liever niet in het donker ligt. Door het dupligordijn van onder naar boven te bewegen kan je kind met een beetje daglicht inslapen, maar heb je wel alle privacy.

Zowel rolgordijnen als dupligordijnen zijn verkrijgbaar met een witte of gemetalliseerde achterzijde. Deze achterzijde weerkaatst het zonlicht en zo blijft de kamer lekker koel. Fijn als je kind graag op zijn kamer speelt of je baby een middagdutje doet.

Kleurrijk
In een kinderkamer of babykamer kunnen vrolijke kleuren niet ontbreken. Tegenwoordig is een meisjeskamer niet per se roze, of een jongenskamer blauw. Alles kan en mag. Hoe meer kleur, hoe beter! Dus ook de raamdecoratie mag flink opvallen. En met een bijzondere afwerking zoals een onderlat in een passende of contrasterende kleur wordt het een nog vrolijker geheel!

Liever advies van onze experts? Loop gerust eens binnen in onze winkel in Heerlen. Onze experts kunnen je alles vertellen over raamdecoratie en hebben kennis van de gehele collectie!

Menu