woonwinkel Heerlen

De Scandinavische stijl schreeuwt eenvoud. De woontrend bestaat uit een combinatie van natuurlijke materialen, neutrale kleuren en zo veel mogelijk licht. De stijl is niet voor niks zo populair. In een Scandinavische inrichting kun je niet anders dan helemaal tot rust komen.

Less is more

Een rustige uitstraling staat voorop bij de Scandinavische stijl. Lichte kleuren wisselen zich af met strakke vormen en natuurlijke materialen. Zo ontstaat er een ruimtelijk geheel met veel lichte kenmerken. De Scandi stijl is bovendien dé manier om jouw woonruimte een stuk groter te laten lijken.

Houten vloeren en witte muren

Omdat het in Scandinavië al vroeg donker is, word op verschillende manier geprobeerd het interieur zo licht mogelijk te maken. Kenmerkend voor de Scandinavische stijl zijn dan ook houten vloeren, witte muren, veel verlichting en moderne meubels met smalle poten. Om warmte toe te voegen is decoratie als grafische prints, schapenvachtjes of planten zeer geschikt. Door alles in een neutraal kleurenpalet te houden, oogt het als een mooi, rustig geheel. De kunst zit in de eenvoud.

Bekijk hieronder een selectie van onze scandinavische items!

Menu