10.000 m² mooier wonen voor een verrassend lage prijs

Onze doelstelling

Hiero levert goederen voor een zo scherp mogelijke prijs. Hierbij streeft Hiero ernaar om een groot deel van het assortiment direct uit voorraad te kunnen leveren.

Uitgebreid assortiment

Hiero staat bekend om zijn uitgebreide assortiment. Naast meubelen en slaapkamers hebben wij ook een grote textielafdeling met tapijt, laminaat, vinyl, overgordijnen, vitrages en alle andere voorkomende raamdecoratie's. Ook onze selectie zonwering is sterk vertegenwoordigd.

Parkeren
Wij beschikken over voldoende gratis parkeergelegenheden voor de deur.

Rolstoelvriendelijk
Onze zaak is geheel rolstoel "vriendelijk", inclusief invaliden toilet. Bent u slecht ter been, dan is er altijd een rolstoel voor u ter beschikking.

Magazijn ter plekke
U kunt veel artikelen direct afhalen. Het is ook mogelijk om uw aankoop te laten bezorgen tegen een laag bezorgtarief.

Gemak
Onze vakkundige verkopers, staan u graag te woord (als u dit wenst) en adviseren u onder het genot van een kopje koffie of mineraalwater.

Scherpere prijzen
Omdat Hiero een grote winkel is en we niet op zulke dure vierkante meters als bijvoorbeeld op een woonboulevard zitten,kunnen we u scherpere prijzen garanderen.

Eigen Inkoop
Doordat wij een eigen afdeling inkoop hebben, kunnen we u een uniek assortiment tonen.

Nog meer over onszelf

Sinds 1974, meer dan 40 jaar, de Meubelspeciaalzaak in Heerlen. Hiero staat bekend om zijn uitgebreide assortiment. Naast meubelen en slaapkamers hebben wij ook een grote textielafdeling met tapijt, laminaat, vinyl, overgordijnen, vitrages en alle andere voorkomende raamdecoraties. Ook onze selectie zonwering is sterk vertegenwoordigd.

Onze professionele stoffeerders kunnen bij u komen opmeten.

Heel veel van onze meubelen zijn direct leverbaar. Onze producten zijn goed en goedkoop. De winkel is 10.000 m2 groot.

Bij Hiero vindt u altijd iets nieuws, door actief eigen inkoopbeleid bieden wij u doorlopend spannende collecties, assortiment en acties.

Dus wij bieden u de meest veelzijdige meubelwinkel van Zuid Limburg, met de beste acties voor de meest scherpe prijzen. Zonder in te boeten op kwaliteit en service.

Dus zoekt u meubels ? Breng dan een bezoek aan onze showroom of neem een voorproefje van onze collectie en aanbiedingen op onze website.

Veel van onze goederen zijn uit voorraad leverbaar tegen scherpe prijzen.

Hiero Meubelen heeft een eigen bezorgdienst zodat wij al uw aankopen meubelen veilig bezorgen.

Wij leveren in heel Nederland, met uitzondering van de eilanden.