Hotelkamer

Een perfect opgemaakt bed met knisperend deken, luxueuze materialen en volledig tot rust komen; er gaat niets boven wakker worden in een hotelkamer! Benieuwd hoe je dat gevoel ook thuis kunt creëren? Lees dan snel onderstaande styling tips!

Sfeer bepalen

Hotelkamers zijn er natuurlijk in verschillende soorten, maten en stijlen. De designer kamer, extreem hippe of juist Scandinavisch ingerichte variant… Kies een kleurenpallet waar jij je prettig bij voelt. Je slaapkamer bedoeld om volledig tot rust te komen. Ga dan ook voor een kleur waar je rustig van wordt. Bepaal de sfeer die je neer wilt zetten en wijk hier niet van af. Dit zorgt voor onrust. En dat is uiteraard niet de bedoeling in je slaapkamer!

Bed is king

Een comfortabel bed is dé must have in een hotelwaardige slaapkamer. Neem de tijd om een aantal bedden te testen en maak pas een keuze als je zeker weet dat dit de juiste is. Kies voor een hoofdbord in de kleur en het materiaal dat past bij de gekozen sfeer.

Decoreer het bed vervolgens met 2, 3 of zelfs 4 lagen kussens, om helemaal in weg te kunnen zakken. Ook hierbij is de kleur en het materiaal erg belangrijk. Met een dikke, redelijk zware stof geef je je bed een luxe uitstraling.

Lampenkappen

Een eenvoudige én betaalbare manier om je slaapkamer een luxe uitstraling te geven, is het kiezen van de juiste lampenkappen! Een lampenkap in de juiste grootte en kleur maakt een duidelijk statement. Hoe groter de lampenkap, hoe luxer de uitstraling.

Wanddecoratie

In de woonkamer en hallen is het ophangen van schilderijen, foto’s en kunstwerken erg voorde hand liggend. Waarom niet in je slaapkamer? Door een mooi item aan de muur te hangen, geef je je slaapkamer direct dat beetje extra!

Ben je op zoek naar items om je slaapkamer een luxe upgrade te geven? Neem een kijkje op onze website óf breng een bezoek aan onze winkel in Heerlen. Slaap lekker alvast!

Menu