De slaapkamer van je dromen

Je slaapkamer; de plek waar je je dag begint én eindigt. Gemiddeld besteden we maar liefst zo’n acht uur per dag in onze slaapkamer. Om volledig tot rust te kunnen komen is een passende inrichting van groot belang! Ben je op zoek naar geschikte meubels, maar passen ze niet perfect bij de ruimte? Kies voor slaapkamermeubels op maat! Onderzoek toont aan dat de inrichting van je slaapkamer van grote invloed is op je nachtrust. De indeling, het kleurgebruik en het formaat meubels spelen een grote rol bij het creëren van een rustgevende omgeving. Kan jouw slaapkamer wel een opfrisbeurt gebruiken? Lees dan snel verder…

Indeling

Beperk je tot alleen de nodige meubels! Een bed, nachtkastje en eventueel kledingkast zijn de basis van de meeste slaapkamers. Teveel meubels maken de ruimte alleen maar voller en zorgen voor onrust. Een gebrek aan bewegingsruimte heeft een negatieve invloed op je slaappatroon en kan voor stress zorgen.

Heb je een grote slaapkamer? Dan is een kledingkast op de slaapkamer geen enkel probleem! Probeer in een kleinere slaapkamer handig gebruik te maken van de ruimte. Kies voor een bed met extra opbergruimte, een nachtkastje met lades of een slaapbank. Op deze manier maak je optimaal gebruik van de ruimte zonder ruimte te verspillen.

Sophie Slaapbank – €589,00

Alaska 6 Boxspring – €889,00

Nachtkastje float – €179,00

Meubels op maat 

Wil je je slaapkamer optisch ruimtelijker maken? Kies voor een kast met spiegels om de ruimte groter te laten lijken! Spiegelkasten zijn een onderdeel van veel slaapkamers, omdat ze de slaapkamer niet alleen mooier en lichter maken, maar daarnaast ook praktisch zijn. Heb jij een kleine of juist grote slaapkamer? Met een op maat gemaakte kast verspil je geen ruimte en maak je de kast helemaal naar eigen smaak.

Kom naar onze winkel om alle mogelijkheden te bekijken!

Bepaal zelf de indeling, afmetingen en kleur van de kast zodat deze perfect past in jouw slaapkamer! Kom langs in onze winkel om de mogelijkheden te bespreken.

Menu