De moderne woonstijl kenmerkt zich door de strakke vormen en luxueuze eenvoud. Ruimtes ogen groot door de grote meubelstukken en weinig poespas. Oneindig veel decoratie zal je in een moderne woonruimte niet vinden. Eerder zorgvuldig uitgezochte stukken die een statement maken in de ruimte.

De materialen

RVS, chroom, leer, glas en hoogglans lak zijn materialen die veel voorkomen in de moderne woonstijl. Gladde materialen met een strakke look, dit zijn goede basismaterialen waar je op voort kunt bouwen. Voeg een tapijt of een houten element toe om warmte toe te voegen in de ruimte.

Kleuren

De basiskleuren in een modern ingerichte ruimte zullen altijd zwart, wit, grijs of eventueel bruin zijn. Om hier op voort te bouwen en wat meer variatie aan te brengen, zijn er statement stukken in een wat fellere kleur. Denk aan een groene fauteuil in de woonkamer of een fel gekleurd schilderij aan de muur. Zo doseer je kleur, precies waar je het zelf hebben wil.

Rust

De moderne woonruimte is de ultieme omgeving om tot rust te komen na een lange werkdag. Een plek waar je je hoofd helemaal leeg kunt maken. De strakke vormen en rustige kleuren stralen luxe uit. Uiterst geschikt voor iemand die weet wat hij wil!

Fauteuil ‘Laser’ – €239,00

Hanglamp ‘Course’ – €129,00

Eetkamertafel ‘Jazz’ – €309,00

Menu